Image
Top
Navigation
25 oktober 2017

Uitbreiding management

Het architecten- en ingenieursbureau D’hondt ondergaat op 1 december 2017 een verfrissende transformatie.

Het architecten- en ingenieursbureau D’hondt, gevestigd in het Beneluxpark te Kortrijk ondergaat op 1 december 2017 een verfrissende transformatie.

Het architecten- en ingenieursbureau D’hondt werd in 1957 opgericht door de vorig jaar overleden ir.-arch. Roland D’hondt en wordt thans geleid door ir.-arch. Bruno D’hondt. Het geniet bekendheid in de sector van de professionele en utilitaire gebouwen.

Met het oog op de toekomst en de toenemende complexiteit van het architecten- en ingenieurs-vak werd beslist het management uit te breiden. Xavier Beyens, architect (48) en Dries Goesaert, ingenieur-architect (27), beiden reeds geruime tijd actief in het team van bureau D’hondt, worden vennoot en richten samen met Bruno D’hondt, ingenieur-architect (59) het nieuwe architecten-en ingenieursbureau D’hondt Beyens Goesaert (DBG) op. Met het oog op de continuïteit, blijft Bruno D’hondt actief aan boord.

De nieuwe vennoten, Xavier Beyens en Dries Goesaert, hebben de uitdrukkelijke ambitie de gestage groei te bevestigen o.a. door hun uitgesproken zin voor creativiteit te koppelen aan inzicht in architectuur, bouwkunde, stabiliteit en interieur.

Met realisaties voor o.a. de stad Kortrijk, Unilin, VIVES en de Scholen van Morgen, is Bureau D’hondt aanwezig in de publieke en private sector, dit zowel met utilitaire en professionele gebouwen als met residentiële projecten.

Momenteel legt het bureau de laatste hand aan onder andere spraakmakende projecten voor Thermote Vanhalst te Waregem en de brouwerij Omer Vander Ghinste te Bellegem.