Image
Top
Navigation

 

 

 

 

  • Bouwheer: Mulder Natural Foods
  • Ligging: Roeselare
  • Realisatie: 2018-2019

De kantoren van Mulder Natural Foods zijn heden gevestigd in stapelcontainers. Door de groei van het bedrijf is er nood aan een kantoorgebouw voor huisvesting van een 80-tal bedienden. Door diverse interne faktoren werd gekozen om het kantoor te plaatsen tegenaan de bestaande bedrijfshallen. Hierdoor was het mogelijk om ook nieuwe extra sociale lokalen te voorzien voor de arbeiders.

De gevels zijn grotendeels noord gericht en dus ruim beglaasd. Een plankenbekiste grijze betonplint en architectonisch betonelementen in witte kleur voor bovenliggende verdiepingen, moet de soberheid van het bedrijf weerspiegelen tegenover de ‘felle’ blauwe gevelpanelen van de bedrijfshallen.

Een ruime parking van ruim 250 parkeerplaatsen wordt aan voorzijde ingericht.